2014 Custom printed brown kraft paper bag - AFL157

printed brown kraft paper bag, *kraft paper, *custom size&logo printed, *usually production is 2-3weeks, *MOQ:1000pcs - details see: //www.packinghere.com/2014-custom-printed-brown-kraft-paper-bag-10000771
Material: PaperPaper Type: Kraft PaperIndustrial Use: Food,GiftUse: Fruit
Feature: Shock ResistanceSurface Handling: Hot StampingSealing & Handle: Hand Length HandleCustom Order: Accept
Place of Origin: Guangdong China (Mainland)Brand Name: FuliterModel Number: AFL157Product name: printed brown kraft paper bag
Size:: CustomziedColor:: solid colorpaper: kraft paperMOQ: printed brown kraft paper bag minimum order quantity is 500pcs
Feature:: Decent,solid,protect goodsPrinting: offset printingSurface Finish:: screen printingPlace of Origin:: dongguan
2014 Custom printed brown kraft paper bag AFL157
contact supplier for 2014 Custom printed brown kraft paper bag AFL157


Dongguan Humen Fuliter Paper Products Factory

Item: printed brown kraft paper bag

Tips:

  • Brown paper bag usually printing solid color or no printing.
  • Full color printed will appear blooming,lose color..etc.
  • high quality food frade kraft paper
  • Various sizes
  • 100% primary pulp paper
  • Fast delivery(usually 2-3weeks)
  • More quantity,lower price
  • Hard packing carton
  • MOQ is 1000pcs also can accept client's order quantity

Reference information:

Size

provided by customer

Material

kraft paper

color

solid color

Process disposal

glossy/matt/stamping/UV

MOQ

1000PCS

Sample chargeDepends on size and logo printing
packing

as customer’s requirement

More product you can choose:

Product points:

- Sample

  • Sample details:please provided more details of your products so we can make it prefectly.
  • Sample time:7 business days
  • Smaple design:you can sent your own artwork to me also we can design for you,cost depend on products.
  • Sample fee.Generally is US$150-350, All of sample need to pay. sample not all,only give you see we can do this.

- Production procedure

- Packaging terms

We can also packing according to customers’ requirements.

-Shipping

(1) By sea;

(2) By air;

(3) By expressage.(DHL,FEDEX,UPS,TNT,ARAMEX,EMS etc.)

-Shipping time

Within 10-20 working days after receive the50% down payment and

customer confirmed the preproduction samples,bulk production delivery is posted on your order quantity.

-About our factory

1.Our factory was established in 1999 ,We have conveniently location to offer goods to Guangzhou, Shenzhen, HongKong, Macao and easy for export.

2.Fuliter packing factory is an experienced packing manufacturer over 14 years.Our main products are: paper box ,paper bag and notebook .Moreover, we accept customized design, material, size, logo, printing and so on

3.Our factory have the Sedex and FSC certification and we are the Gold Suplier of Alibaba, which is theaccessed supplier of Alibaba. We are real factory, but not cheater. Give us a chance to be your partner, as well as give yourself a chance to experience a quality service

Samples' show room

Printing and film room&Working room

Frequently Asked Question

1)How can i get the precise price?

Answer :pls advise me the details of your dsign ,such as the size ,material ,shape ,printing ,logo etc ,if you do not know the size and the material ,you can advise the usuage of your item ,and we recommand you material

2) Question: What’s your Minimum Order Quantity?

Answer : The MOQ is 1000pcs here

3) Question: Can the wedding invitation be printed with our content?

Answer : You definitely can put your content and your design on the invitations

4)Question: Are there any other colors for choice?

Answer: Yes , there are various colour

5) Question: Can you offer us OEM Design service?

Answer: Of course we can do the OEM Design service . With 14 years of OEM Design experience ,we will be extremely happy to offer our Customer OEM Design service.

6) Question: We don't have a printing artwork, can you do that for you?

Answer: Yes, we can.

7) Question: can I get a sample before mass production?

Answer: After price confirmation, you can require for samples to check our quality.

8) Question: How can I contact you?

Answer: You can contact Annie by tel: 86-769-85816650 or 1533837560 at any time.

Packaging Detail:printed brown kraft paper bag packing details: standard export carton We can also pack according to customers' requirements Carton box: A=A /K=K corrugated paper board cartons . Size according to size of products
Delivery Detail:10-15days

Related Product for 2014 Custom printed brown kraft paper bag